Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kenniscentrum ARhus - vzw Het Portaal Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET PORTAAL

ARhus, Albrecht Rodenbach open kenniscentrum

Adres
De Munt 8
8800 - Roeselare

Oprichtingsjaar
2008

Onderwijs/Talentontwikkeling - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
051 69 18 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kenniscentrum ARhus opende de deuren in februari 2014. De opening was het sluitstuk van de fusie tussen de twee vroegere Roeselaarse bibliotheken. De opening betekende ook een heel nieuw begin, onder een nieuwe naam: ARhus, open kenniscentrum. Als ‘kenniscentrum’ willen we terug naar de oorsprong…

MISSIE

Kenniscentrum ARhus opende de deuren in februari 2014. De opening was het sluitstuk van de fusie tussen de twee vroegere Roeselaarse bibliotheken. De opening betekende ook een heel nieuw begin, onder een nieuwe naam: ARhus, open kenniscentrum. Als ‘kenniscentrum’ willen we terug naar de oorsprong van het concept ‘bibliotheek’: niet een boekenfabriek, maar een bruisende ontmoetingsplek waar onderzoek, kennis, mensen en ideeën samenkomen. Niet een cultuurcentrum, maar een centrum voor alle sectoren in de maatschappij. ARhus zet in op geletterdheid in de breedste betekenis van het woord. Denk hierbij aan het legendarische Alexandrië. De bibliotheek van morgen is de bibliotheek van eergisteren! ARhus biedt maximale toegang tot kennis en informatie op maat en in de breedste zin van het woord, los van enig winstoogmerk of ideologische zuil. Bezoekers kunnen in een neutrale, vertrouwde en niet-medische context kennismaken met én kennis delen over o.a. gezondheid via activiteiten, workshops en de collectie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Iedereen gezondheidsvaardig!

    ‘Iedereen gezondheidsvaardig! Wijkgerichte workshops als brug tussen kwetsbare groepen en eerstelijnsactoren’ is een project van Kenniscentrum ARhus in Roeselare en !Drops, Open School, Stad Roeselare, Logo Midden-West-Vlaanderen en AZ Delta. Het project loopt van september 2019 tot juni 2021. Het opzet is om wijkgerichte workshopreeksen…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy