Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw De halve mast

Officiële naam: Vzw De halve mast

Adres
Hyacintstraat 10
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2022

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0499217375

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Met de halve mast willen we een aanbod creëren voor maatschappelijk kwetsbare jongeren die doorheen hun levenstraject, vaak door negatieve ervaringen, de binding met de maatschappij (bv. school, werk, familie) kwijtgeraakt zijn. We willen de jongeren zonder externe druk terug aarding laten krijgen met henzelf,…

MISSIE

Met de halve mast willen we een aanbod creëren voor maatschappelijk kwetsbare jongeren die doorheen hun levenstraject, vaak door negatieve ervaringen, de binding met de maatschappij (bv. school, werk, familie) kwijtgeraakt zijn. We willen de jongeren zonder externe druk terug aarding laten krijgen met henzelf, anderen en de maatschappij. Terug verbinden door ervaringen op te doen en/of rust te nemen. We organiseren activiteiten (met reflectie achteraf) met het oog op het geloof in henzelf te versterken en ruimte te bieden in hun hoofd.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy