Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Merdeka Tribe vzw

Officiële naam: Merdeka Tribe

Adres
Coremansstraat 30
2600 - Antwerpen - Berchem

Oprichtingsjaar
2022

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0485515371

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het doel van de Merdeka Tribe vzw is om met behulp van bewustwording en kennismaking met STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) de voornamelijk kwetsbare groep jongeren veerkrachtiger, competent en zelfbewust te maken, zodat ook zij kunnen genieten van gelijkwaardige kansen om zich maximaal te…

MISSIE

Het doel van de Merdeka Tribe vzw is om met behulp van bewustwording en kennismaking met STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) de voornamelijk kwetsbare groep jongeren veerkrachtiger, competent en zelfbewust te maken, zodat ook zij kunnen genieten van gelijkwaardige kansen om zich maximaal te kunnen ontwikkelen binnen de samenleving. Dit willen wij doen door: - De doelgroep te informeren en bewust te maken van hun kansen en mogelijkheden binnen het onderwijs. - De doelgroep te informeren en bewust te maken over banen die aansluiten op de verschillende STEM industrieën. - Het bieden van informatie over onderwijsmogelijkheden aan de doelgroep, die beter aansluiten op de hedendaagse steeds evoluerende arbeidsmarkt/ vraag. - Directe verbinding te maken met de arbeidsmarkt en de doelgroep. - Bijdragen aan verdere integratie in de samenleving door het geven van trainingen en het beschikbaar stellen van informatieproducten in o.a. persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden, solliciteren, adaptatie in multiculturele/ -etnische samenleving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Het stimuleren van STEM gerelateerde projecten ter ontwikkeling van de kansarme jeugd.

    Wist je dat…? ...meer dan 1 op de 10 kinderen wordt geboren in een kansarm gezin. ...in het laatste jaar van het secundair onderwijs 71% van de leerlingen met een buitenlandse nationaliteit één of meerdere jaren vertraging heeft opgelopen. ...jongeren met een buitenlandse nationaliteit of…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy