Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JUSTINE HENIN FOUNDATION

Officiële naam: JUSTINE HENIN FOUNDATION

Sport, een krachtig hulpmiddel om zieke en gehandicapte kinderen te helpen.

Adres
Avenue Léon Fournet 20
1342 - Ottignies-Louvain-la-Neuve - Limelette

Oprichtingsjaar
2022

Kinder- en jongerenrechten - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0473298580

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sporten heeft lichamelijke gezondheidsvoordelen voor kinderen. Het heeft ook sociale voordelen. Onze missie is het aanmoedigen en ondersteunen van sportbeoefening bij kinderen die ziek zijn of een handicap hebben, om de duurzaamheid van de steun aan het kind en in een zorgzame, gastvrije en geruststellende…

MISSIE

Sporten heeft lichamelijke gezondheidsvoordelen voor kinderen. Het heeft ook sociale voordelen. Onze missie is het aanmoedigen en ondersteunen van sportbeoefening bij kinderen die ziek zijn of een handicap hebben, om de duurzaamheid van de steun aan het kind en in een zorgzame, gastvrije en geruststellende omgeving te garanderen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • GYM&JOY

    STICHTING JUSTINE HENIN ONDERSTEUNT HET GYM&JOY PROJECT, IN SAMENWERKING MET STICHTING TEGEN KANKER EN HCC

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy