Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Okapi

Officiële naam: OKAPI RRR vzw

Spelenderwijs delen

Adres
Genkersteenweg 440
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2022

Duurzame ontwikkeling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
+32 456 35 75 62

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ons doel is om bij te dragen aan een vrolijkere, rechtvaardigere en schonere wereld door speelgoed voor iedereen toegankelijk te maken en een cultuur van duurzaamheid aan te moedigen. We zijn ervan overtuigd dat speelgoed niet thuishoort op stortplaatsen of in verbrandingsovens. Zolang ze veilig…

MISSIE

Ons doel is om bij te dragen aan een vrolijkere, rechtvaardigere en schonere wereld door speelgoed voor iedereen toegankelijk te maken en een cultuur van duurzaamheid aan te moedigen. We zijn ervan overtuigd dat speelgoed niet thuishoort op stortplaatsen of in verbrandingsovens. Zolang ze veilig zijn om te spelen, moeten ze opnieuw worden gebruikt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Spelotheek

    Speelgoed hoort niet op stortplaatsen of in verbrandingsovens. Zolang ze veilig zijn om te spelen, moeten ze opnieuw worden gebruikt. Okapi Spelotheek wil tweedehands speelgoed een nieuw leven geven.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy