Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Vriendenhuis Ter Loo

Officiële naam: VZW Vriendenhuis Ter Loo

Een warme thuis voor jongvolwassenen met een fysieke en/of mentale beperking

Adres
Torhoutsesteenweg 58, 58
8210 - Zedelgem - Loppem

Oprichtingsjaar
2021

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0468566369

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het project Vriendenhuis Ter Loo is een ouderproject beschermd wonen voor (jong)volwassenen met een beperking. Nadat de financiering voor mensen met een beperking in 2016 wijzigde naar de Persoonsvolgende Financiering staan heel wat mensen in de kou te wachten op het noodzakelijke budget. Ter Loo…

MISSIE

Het project Vriendenhuis Ter Loo is een ouderproject beschermd wonen voor (jong)volwassenen met een beperking. Nadat de financiering voor mensen met een beperking in 2016 wijzigde naar de Persoonsvolgende Financiering staan heel wat mensen in de kou te wachten op het noodzakelijke budget. Ter Loo is een initiatief dat is ontstaan vanuit de nood om ook mensen met een handicap die in die (bijna uitzichtloze) wachtlijst staan, een eigen thuis te geven. Er komen 15 jongvolwassenen met een fysieke en/of mentale beperking wonen. Ook (jong)volwassenen die nog in de wachtrij staan om een zorgbudget (PVB) te ontvangen. Dit is het grootste verschilpunt met vergunde zorgaanbieders waar enkel mensen toegelaten worden die een zorgbudget hebben.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Inrichten van verzorgingsbadkamer

    Installeren van een hoog/laag kantelbad en plafondlift.

    MEER

  • Inrichten van de kiné - ruimte

    Aankoop van onze basisuitrusting : loopband, ergofiets, sportramen, matten, etc..

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy