Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Asjeevoe vzw

Bij ons zit je goed

Adres
Leliestraat 7
8310 - Brugge - Assebroek

Oprichtingsjaar
2021

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0472 40 40 12

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De wereld draait maar door en vraagt steeds meer veerkracht van mensen. Niet iedereen kan deze kadans volgen. Niet iedereen behoudt balans in zijn leven. Net op het moment dat het even moeilijk gaat dan zijn wij er. Wij willen een ankerpunt zijn in de…

MISSIE

De wereld draait maar door en vraagt steeds meer veerkracht van mensen. Niet iedereen kan deze kadans volgen. Niet iedereen behoudt balans in zijn leven. Net op het moment dat het even moeilijk gaat dan zijn wij er. Wij willen een ankerpunt zijn in de mallemolen van het leven. Dit door zowel mensen individueel, het netwerk, organisaties, besturen en de maatschappij te inspireren, informeren, ondersteunen en te sensibiliseren. Sociaal cultureel vormingswerk: Wij bieden activiteiten, vormingen, cursussen en projecten aan met specifiek oog voor de noden van onze doelgroep. Wij richten ons tot onze doelgroep én de (uitgebreide) omgeving van deze doelgroep. Ons aanbod wordt gedragen door professionelen, ervaringsdeskundigen én vrijwilligers.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Neurodiversiteitslabel

    We gaan samen met een stad of gemeente op pad om te bekijken hoe ze er nu voorstaan qua toegankelijkheid voor neurodiverse personen. Daarna geven we tips om eventuele aanpassingen te doen. Daarbij kunnen we ook vorming geven.

    MEER

  • Sportproeverij

    In 15 sessies laten we de deelnemers aan de sportproeverij kennismaken met 5 verschillende sporten. We proberen daarbij hun interesse te wekken en stimuleren hen om in kleine groepjes samen te blijven sporten of aan te sluiten bij een sportclub.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy