Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

OpenYourEyes

Officiële naam: OpenYour Eyes Vzw

ZIET U HET OOK. Een compleet interventieprogramma bij seksuele uitbuiting

Adres
Koningin Astridlaan 28
3680 - Maaseik

Oprichtingsjaar
2021

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32467065872

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn ervan overtuigd dat mensenhandel voorkomen kan worden wanneer er vroegtijdig hulp geboden wordt met de juiste interventies en behandelingen. Open Your Eyes vzw zet in op het versterken van het vermogen om mensenhandel bij kwetsbare jongeren beter te herkennen en te signaleren. Ons…

MISSIE

Wij zijn ervan overtuigd dat mensenhandel voorkomen kan worden wanneer er vroegtijdig hulp geboden wordt met de juiste interventies en behandelingen. Open Your Eyes vzw zet in op het versterken van het vermogen om mensenhandel bij kwetsbare jongeren beter te herkennen en te signaleren. Ons aanbod bestaat uit: 1. Een unieke digitale signaleringstool waarmee het risico kan worden ingeschat of een meisje of jongen in handen kan vallen van een mensenhandelaar. 2. Een quickscan waarmee je snel een inschatting kunt maken of er sprake is van slachtofferschap en wat je dan kunt doen. 3. Een 'blended' training Zicht op Mensenhandel waarbij je leert met het signaleringsinstrument om te gaan en inzicht biedt in: wat mensenhandel is, in de signalen van mensenhandel en hoe deze te kwalificeren zijn om passende hulp te bieden. 4. Coaching. Bij Open Your Eyes vzw kun je terecht voor coaching rond preventie en de implementatie van effectieve behandelprogramma’s voor slachtoffers.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy