Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dikkels Kultuur Genootschap VZW

Officiële naam: Dikkels Kultuur Genootschap VZW

Adres
Brouwerijstraat 12
9630 - Zwalm - Dikkele

Oprichtingsjaar
2014

Cultuur/patrimonium - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0476806132

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Dikkels Kultuur Genootschap VZW organiseert concerten met als doel het historische Vereecken kerkorgel te Dikkele terug in ere te herstellen. Een 15-tal concerten werden al georganiseerd. Onder impuls van het DKG werd het orgel beschermd en werd (met steun van de Vlaamse Overheid en…

MISSIE

Het Dikkels Kultuur Genootschap VZW organiseert concerten met als doel het historische Vereecken kerkorgel te Dikkele terug in ere te herstellen. Een 15-tal concerten werden al georganiseerd. Onder impuls van het DKG werd het orgel beschermd en werd (met steun van de Vlaamse Overheid en met goedkeuring van de gemeente Zwalm) een beheersplan opgesteld en goedgekeurd. De volgende stap is de restauratie aan te vatten door offertes op te vragen. Ondertussen organiseren we verder concerten en brengen we zo mensen bijeen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Restauratie Kerkorgel Vereecken Dikkele

    Restauratie van het beschermde kerkorgel Vereecken te Dikkele door concerten te organiseren.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy