Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Knipperkot VZW

time-out in het groen

Adres
Knipperhoek 53
9450 - Haaltert - Denderhoutem

Oprichtingsjaar
2021

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32468229788

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze maatschappij beschouwt het als een evidentie om een job te hebben of om naar school te gaan. Voor heel wat jongeren en jongvolwassenen is die verwachting op sommige momenten in hun leven een te grote uitdaging. Niet vooringenomen, maar met de nodige aandacht voor…

MISSIE

Onze maatschappij beschouwt het als een evidentie om een job te hebben of om naar school te gaan. Voor heel wat jongeren en jongvolwassenen is die verwachting op sommige momenten in hun leven een te grote uitdaging. Niet vooringenomen, maar met de nodige aandacht voor elk individu, wil Knipperkot VZW rust en ademruimte bieden in een groene omgeving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy