Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Mildheid

Zelfcompassie en hechtingskwetsuren

Adres
Lange Schipstraat, 63
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2021

Gezondheid (geestelijke) - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32498701164

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw Mildheid wil sensibiliseren betreft de impact van hechtingskwetsuren en complex trauma tot in het volwassen leven. De vzw heeft als missie zelfcompassie als behandelvorm voor volwassenen met hechtingskwetsuren meer bekendheid te geven. De vzw voorziet in zelfcompassie interventies, er worden opleiding, lezingen, workshops, audiomateriaal…

MISSIE

vzw Mildheid wil sensibiliseren betreft de impact van hechtingskwetsuren en complex trauma tot in het volwassen leven. De vzw heeft als missie zelfcompassie als behandelvorm voor volwassenen met hechtingskwetsuren meer bekendheid te geven. De vzw voorziet in zelfcompassie interventies, er worden opleiding, lezingen, workshops, audiomateriaal en studiedagen geboden. De vzw neemt interventies met dieren (zoals paarden) mee in haar doelstelling om volwassenen met hechtingskwetsuren meer innerlijke en relationele veiligheid te leren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Gratis online zelfcompassie meditatie avond

  Elke 2de dinsdagavond van de maand wordt er een online zelfcompassie meditatie avond aangeboden. Momenteel staan er 17 mensen ingeschreven om de maandelijkse uitnodiging te ontvangen.

  MEER

 • Ontwikkelen van audiomateriaal zelfcompassie

  Er worden steeds nieuwe zelfcompassie interventies ontwikkeld. Vanuit jarenlange expertise, nieuwe theoretische en experiëntiële bevindingen worden zelfcompassie interventies verbeterd. Nieuwe thema's worden verweven in deze interventies.

  MEER

 • Workshops zelfcompassie, hechting en werken met paarden

  Vanaf zomer 2022 worden er workshops zelfcompassie, hechting en werken met paarden georganiseerd. vzw Mildheid hoopt aan reductietarief mensen met psychische kwetsbaarheid te kunnen laten deelnemen na het ontvangen van steun voor dit doel. Individuele mensen kunnen inschrijven voor deze workshops.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy