Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

V.Z.W. Stay Safe

Allert & Protect your close ones. / Verwittig en Bescherm je naasten.

Adres
Brugsesteenweg 10/1
9900 - Eeklo

Oprichtingsjaar
2020

Gezondheid (fysieke) - Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
+32 472 428740

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Bescherming van de volksgezondheid - Het ontwikkelen van applicaties ter bescherming van de volksgezondheid. - Projecten die de bevolking ten goede komen tijdens pandemieën en andere crisis situaties - Het organiseren en stimuleren van allerhande initiatieven (1ste lijn) - Het geven van vormingen en lezingen…

MISSIE

Bescherming van de volksgezondheid - Het ontwikkelen van applicaties ter bescherming van de volksgezondheid. - Projecten die de bevolking ten goede komen tijdens pandemieën en andere crisis situaties - Het organiseren en stimuleren van allerhande initiatieven (1ste lijn) - Het geven van vormingen en lezingen m.b.t. projecten van de vereniging - Het steunen van goede doelen welke de bevolking beschermen

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • My Social Bubble

    Mobile applicatie conform de GDPR-normen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy