Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Beestig Bezig

Officiële naam: Beestig Bezig

Mens en dier helpen

Adres
Hoefstadstraat 72
3600 - Genk

Oprichtingsjaar
2020

Armoedebestrijding - Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
089/430480

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Beestig Bezig brengt organisaties, ondernemers en geïnteresseerden samen om gezamenlijk dienstverlening te ontwikkelen die mens en dier ten goede komt.

MISSIE

Vzw Beestig Bezig brengt organisaties, ondernemers en geïnteresseerden samen om gezamenlijk dienstverlening te ontwikkelen die mens en dier ten goede komt.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Baas & Beest

    Dienstverlening aan huisdieren van mensen met een laaginkomen: Noodopvang in crisissituaties - Dierenvoeding - Dierenwinkeltje met tweedehands materialen - Vachtverzorging - Begeleiding in opvoeding en gedrag.

    MEER

  • Adoptie plus

    Baasjes ondersteunen die een dier uit het asiel adopteren om alzo de slaagkansen van de adoptie te verhogen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy