Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Elixir

Adres
Letterkundestraat 2a
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
2020

Gezondheid (fysieke) - Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
0483 38 45 08

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Elixir stelt zich onder andere tot doel om lokaal en op multidisciplinaire wijze valrisico's op te sporen, te analyseren en oplossingen op maat voor te stellen, dit alles vast te leggen in een valpreventieplan en te overleggen met de huisarts, de betrokkene, de mantelzorger(s) en…

MISSIE

Elixir stelt zich onder andere tot doel om lokaal en op multidisciplinaire wijze valrisico's op te sporen, te analyseren en oplossingen op maat voor te stellen, dit alles vast te leggen in een valpreventieplan en te overleggen met de huisarts, de betrokkene, de mantelzorger(s) en andere belanghebbenden. Verder wil Elixir interdisciplinair samenwerken faciliteren en de mogelijkheden in het kader van valpreventie uitdragen naar het publiek, de organisaties in de eerstelijnsgezondheidszorg, de huisartsorganisaties, zorgverleners en hun beroeps- en wetenschappelijke verenigingen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy