Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

168 Million

Officiële naam: 168 Million België

Elk kind verdient het zorgeloos kind te kunnen zijn

Adres
Lange Lozanastraat 142
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
2020

Armoedebestrijding - Kinder- en jongerenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
+32 3304 8380

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
- Het aanleggen van sportveldjes, het voorzien van sportmaterialen en het opzetten van sporteducatie programma’s op scholen, weeshuizen en dorpscentra. - Het sponsoren van schoolgelden en educatiemiddelen. - Het bouwen van scholen en kinderweeshuizen. - Het bouwen van onderdakvoorzieningen voor daklozen. - Het bouwen en…

MISSIE

- Het aanleggen van sportveldjes, het voorzien van sportmaterialen en het opzetten van sporteducatie programma’s op scholen, weeshuizen en dorpscentra. - Het sponsoren van schoolgelden en educatiemiddelen. - Het bouwen van scholen en kinderweeshuizen. - Het bouwen van onderdakvoorzieningen voor daklozen. - Het bouwen en onderhouden van watervoorzieningen. - Het geven van dieren aan scholen en gemeenschappen. - Artsen voorzien van medische apparatuur en medicatie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy