Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Schakel Retie vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SCHAKEL RETIE VZW

Adres
Vinkenlaan 11
2470 - Retie

Oprichtingsjaar
2020

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0497 244 701

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Schakel Retie wil kansen te bieden aan mensen die uitsluiting ervaren door armoede of afkomst. We doen dit onder meer door: • het bieden van een warme omgeving waar iedereen terecht kan, ook mensen die in het dagelijkse leven minder kansen krijgen • het stimuleren…

MISSIE

Schakel Retie wil kansen te bieden aan mensen die uitsluiting ervaren door armoede of afkomst. We doen dit onder meer door: • het bieden van een warme omgeving waar iedereen terecht kan, ook mensen die in het dagelijkse leven minder kansen krijgen • het stimuleren van participatie van kans-armen aan culturele, educatieve, vormings en ontspannings activiteiten • het bieden van praktische steun • het verdelen van voedsel aan mensen die het moeilijk hebben • het doorverwijzen naar en samenwerken met OCMW, scholen, dokters, lokale verenigingen of organisaties • het sensibiliseren van beleidsverantwoordelijken rond structurele problemen

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Buurthuis in Retie

    In februari is een lokaal buurthuis in Retie geopend. We willen met de bewoners van de wijk een buurtwerking en activiteiten uitbouwen.

    MEER

  • De 100 vrienden van Schakel Retie

    Schakel Retie is gestart met voedselverdeling bovenop de bestaande activiteiten. Daarvoor is financiele steun nodig. We zoeken mensen die maandelijks een klein bedrag willen storten via een permanente opdracht op rekening BE48 7370 4905 1327 om onze werking mogelijk te maken.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy