Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Ishimwe Melodia

Officiële naam: Stichting Ishimwe Melodia

YOUR TALENTS IN ACTION / “Save the children: Save the future”

Adres
Abdijstraat 28
9500 - Geraardsbergen

Oprichtingsjaar
2020

Jongeren - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32 54255327 gsm: +32 465384638

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Jonge artiesten bijstaan en aanmoedigen via muziek en cultuur Bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in het kader van activiteiten met betrekking tot internationale solidariteit. Bijdragen tot de spirituele, intellectuele, artistieke en socio-culturele ontwikkeling van de jeugd; Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling…

MISSIE

Jonge artiesten bijstaan en aanmoedigen via muziek en cultuur Bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in het kader van activiteiten met betrekking tot internationale solidariteit. Bijdragen tot de spirituele, intellectuele, artistieke en socio-culturele ontwikkeling van de jeugd; Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de private stichting wordt verwezenlijkt, behoren: a. De stichting zal hiervoor ondermeer, zowel in Europa als in Afrika, meer bepaald in België, Rwanda en Burandi, de volgende activiteiten organiseren. Deze lijst is evenwel niet beperkend. -De opvoeding, onderwijs en alfabetisering in het algemeen. -Muzikale en artistieke opvoeding op elk niveau -Morele ondersteuning en ontwikkeling van de jeugd -Aanmoediging en versterking van de culturele, morele, professionele, sociale en artistieke ontwikkeling -Aanmoediging van de ontplooiing en het welzijn van de jeugd -Strijd tegen seksueel misbruik tegen kinderen en minderjarigen door middel van coaching, preventie, sensibilisering en opvoeding van zowel ouders als kinderen -Strijd tegen ondervoeding en hongersnood door middel van ondersteunende activiteiten ter verbetering van de veiligheid voor levensmiddelen -Strijd tegen ontvoering van kinderen en kinderhandel -Verbetering van de dialoog en de bemiddeling tussen ouder en kind -Voedselzorg, materiële en psycho-sociale hulp voor kansarmen in het algemeen en weduwen, gehandicapten en weeskinderen in het bijzonder -Strijd tegen de eenzaamheid van ouderlingen door bezoeken in rustoorden -verbeteren van de solidariteitsbanden tussen de jeugd door een betere bewustwording van hun culturele afkomst alsmede de culturele afkomst van de ander. -Interculturele activiteiten en uitwisseling van ideeën voor zowel jong als oud.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • DUTABARANE PROJECT/Laten we elkaar redden

    Het project is in februari 2020 uitgevoerd in samenwerking met de Stichting Conbucam en de gemeente Saint-Trond. Zie de foto's. Er is voldoende informatie beschikbaar, evenals het verslag van de realisatie van dit project.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy