Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eerstelijnszone Noorderkempen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EERSTELIJNSZONE NOORDERKEMPEN

Samen Zorgkrachtig

Adres
Kerkendijk 1
2920 - Kalmthout

Oprichtingsjaar
2020

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0468 24 02 94

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Eerstelijnszone Noorderkempen creëert, ondersteunt en zoekt initiatieven die de gezondheid en het welzijn van elke bewoner in onze regio verbeteren. Dit doen we aan de hand van 4 kernwaarden: - samenwerking - participatie - toegankelijkheid - integriteit Deze 4 kernwaarden zullen ons helpen om te…

MISSIE

Eerstelijnszone Noorderkempen creëert, ondersteunt en zoekt initiatieven die de gezondheid en het welzijn van elke bewoner in onze regio verbeteren. Dit doen we aan de hand van 4 kernwaarden: - samenwerking - participatie - toegankelijkheid - integriteit Deze 4 kernwaarden zullen ons helpen om te streven naar KWALITEITsvolle zorg. Dit willen we doen door gebruik te maken van kennis, kunde en ervaring aanwezig in de regio, en door op zoek te gaan naar goed werkende alternatieven buiten de regio. We stimuleren preventie door de dienstverlening zodanig te organiseren dat er een snelle hulpverlening kan worden opgestart. We bieden de minst ingrijpende ondersteuning eerst aan en informeren burgers om hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy