Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sportwijk Schotte vzw

Officiële naam: Sportwijk Schotte

SAMEN · SOCIAAL · SPORTEN

Adres
Kapellekesbaan, 6
9320 - Aalst - Erembodegem

Oprichtingsjaar
2019

Sport - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0492173778

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met Sportwijk Schotte willen we sportclubs helpen om een groter meer intergenerationeel sportaanbod te ontwikkelen, meer aansluiting te vinden bij moeilijke bereikbare doelgroepen en hun sociaal - maatschappelijke waarde te verhogen. De grootste doelstelling is het ontwikkelen van een echte sportwijk, door samenwerking tussen de…

MISSIE

Met Sportwijk Schotte willen we sportclubs helpen om een groter meer intergenerationeel sportaanbod te ontwikkelen, meer aansluiting te vinden bij moeilijke bereikbare doelgroepen en hun sociaal - maatschappelijke waarde te verhogen. De grootste doelstelling is het ontwikkelen van een echte sportwijk, door samenwerking tussen de sportclubs en de bewoners.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • G-sport

    De organisatie van een breed maar kwalitatief G-sportaanbod in Aalst.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy