Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gambiana Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW MAMAFRIKA

Samen voor elke moeder en elk kind in Gambia

Adres
Laaglandweg 836
2620 - Hemiksem

Oprichtingsjaar
2019

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
0032 495 786 252

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De stichting GAMBIANA is een nieuwe Belgische vereniging zonder winstoogmerk (2019). Het globale doel van onze organisatie is een betere en veilige zorg bieden voor moeders en kinderen in Afrika. Wij zijn momenteel actief in het OESO-land Gambia, in West-Afrika. Binnen onze organisatie werken we…

MISSIE

De stichting GAMBIANA is een nieuwe Belgische vereniging zonder winstoogmerk (2019). Het globale doel van onze organisatie is een betere en veilige zorg bieden voor moeders en kinderen in Afrika. Wij zijn momenteel actief in het OESO-land Gambia, in West-Afrika. Binnen onze organisatie werken we vanuit empathie voor de minderbedeelde medemens. Via onze organisatie willen wij een steentje bijdragen aan de Wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (ook bekend onder de vertaling "Sustainable Development goals", of korter de SDG's). Deze wereldwijde doelstellingen werden opgesteld en goedgekeurd in 2015 door de Verenigde Naties. Gedurende de komende 15 jaar moeten er binnen de 17 SDG's actieplannen gevormd worden om de mensheid te bevrijden van armoede en de planeet terug op de koers richting duurzaamheid te plaatsen. Deze doelen, die één en ondeelbaar zijn, reflecteren de drie dimensies van duurzame ontwikkeling: het economische, het sociale en het ecologische aspect. De drie doelstellingen waar wij ons als organisatie op focussen zijn: Geen armoede (SDG 1) Geen honger (SDG 2) Goede gezondheid en welzijn (SDG 3) Kwaliteitsvolle educatie voor elk kind (SDG 4) Partnerschap om deze doelstellingen te bereiken (SDG 17) Lees verder op onze website hoe wij dit proberen te verwezenlijken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Renovatieprojecten verloskamer Gunjur en Siffoe H/C

    https://www.vzwgambiana.com/gezondheidsprojecten

    MEER

  • Studiebeurzen

    https://www.vzwgambiana.com/schoolprojecten

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy