Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Mamafrika Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VZW MAMAFRIKA

Ons globale doel is om de zorg voor moeder -en kind in Gambia te ondersteunen en verbeteren…

Adres
Laaglandweg 83 bus 6
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0032 495 786 252

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ons globale doel is om de zorg voor moeder -en kind in Gambia te ondersteunen en verbeteren. Dit willen we bereiken door 3 pijlers o.a. kennisoverdracht, bevoorrading van medisch materiaal in de kwetsbare health centra en financiële/structurele ondersteuning van deze centra en patiëntenpopulatie. Om dit…

MISSIE

Ons globale doel is om de zorg voor moeder -en kind in Gambia te ondersteunen en verbeteren. Dit willen we bereiken door 3 pijlers o.a. kennisoverdracht, bevoorrading van medisch materiaal in de kwetsbare health centra en financiële/structurele ondersteuning van deze centra en patiëntenpopulatie. Om dit te verwezenlijken organiseren wij in België evenementen, verkoopacties en inzamelacties. Lees meer info op onze website.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Project 2021

    https://www.vzwmamafrika.com/project-2021

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy