Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

UNICHIR

Adres
Polderstraat 109 bus 0302
8450 - Bredene

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0032 477769599

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
- De bevolking is op zoek naar een betere kwaliteit van gezondheidszorg ; deze moet toegankelijk zijn zonder enige vorm van discriminatie. - De zorgverlening is momenteel zeer gebrekkig en onzeker en afhankelijk van de nationale en internationale bijstand. - Er is dringend behoefte aan…

MISSIE

- De bevolking is op zoek naar een betere kwaliteit van gezondheidszorg ; deze moet toegankelijk zijn zonder enige vorm van discriminatie. - De zorgverlening is momenteel zeer gebrekkig en onzeker en afhankelijk van de nationale en internationale bijstand. - Er is dringend behoefte aan verwijzingschirurgie en verloskunde, zowel wat betreft gespecialiseerd personeel als kwaliteitsapparatuur en gelabelde geneesmiddelen die gewoonlijk bij chirurgische en verloskundige zorg worden gebruikt. - De doelstellingen van UNICHIR zijn kwaliteitsvolle, gespecialiseerde zorg en opleiding van het personeel in chirurgische en verloskundige zorg. - Op het grondgebied van Beni zal een referentiemodel voor de slachtoffers van oorlogsgeweld en seksueel geweld worden ontwikkeld en uitgevoerd. De behoefte is groot en er is geen structureel antwoord voor deze slachtoffers van geweld. - Samenwerking met zowel publieke als religieuze gezondheidsstructuren is verzekerd voor niet-chirurgische pathologieën. Overeenkomsten kunnen worden onderhandeld en gesloten. - Nationale en regionale samenwerking met bepaalde eenheden die specifiek gespecialiseerd zijn in oncologische behandelingen (radiotherapie, chemotherapie) zal worden opgezet, afhankelijk van de beschikbaarheid en de wachttijd van deze centra. De kosten van bijkomstige behandelingen zullen worden geëvalueerd. - Deze samenwerking tussen publiek en privé zou kunnen dienen als proefproject voor de DRC en andere geïnteresseerde landen. - UNICHIR zal worden geïntegreerd in het nationale gezondheidszorgsysteem van de DRC door accreditatie aan te vragen bij het ministerie van Volksgezondheid op nationaal, provinciaal en lokaal niveau. - UNICHIR is een project dat een voorbeeld kan zijn voor innovatieve deelprojecten (patiëntenvervoer, behoefte aan bijkomende oncologische zorg, openbare hygiëne, enz.)

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy