Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw De Reuzetuin Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE REUZETUIN

Een woonzorgcentrum voor ouderen met een beperking in het hartje van Arendonk

Adres
De Valken 13
2370 - Arendonk

Oprichtingsjaar
2019

Duurzame ontwikkeling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0471083169

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw De Reuzetuin heeft tot doel een woonzorgcentrum te bouwen voor ouderen met een ontwikkelingsstoornis in het centrum van Arendonk. Dit centrum zal ingevuld worden door Talander vzw. De tuin wordt een plaats waar sociale, ecologische, inhoudelijke, culturele en kunstzinnige activiteiten inspirerend werken, zowel voor…

MISSIE

Vzw De Reuzetuin heeft tot doel een woonzorgcentrum te bouwen voor ouderen met een ontwikkelingsstoornis in het centrum van Arendonk. Dit centrum zal ingevuld worden door Talander vzw. De tuin wordt een plaats waar sociale, ecologische, inhoudelijke, culturele en kunstzinnige activiteiten inspirerend werken, zowel voor de bewoners van het zorgcentrum als voor de mensen en kinderen er omheen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Bio- en Herfstmarkt

  Een markt in De Reuzetuin met verschillende biologische foodtrucks en ecologisch verantwoorde producten.

  MEER

 • Muurschildering i.s.m. De Academie voor Schone Kunsten

  De Academie voor Schone Kunsten Arendonk heeft in academiejaar 2020 a.d.v.e. wedstrijd een ontwerp gekozen van één van hun leden. In 2021 zullen ze hun ontwerp voor onze muur uitwerken.

  MEER

 • Heraanleg van de tuin

  In samenwerking met Regionaal Landschap zal De Reuzetuin in 2021 een make-over krijgen dankzij de financiële steun van Buurten op den Buiten.

  MEER

 • Voorbereiding tentoonstelling

  In de lente van 2021 zal er een tentoonstelling plaatsvinden de in De Reuzetuin.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy