Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

camèn Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CAMÈN

Adres
Lange Beeldekensstraat 73
2060 - Antwerpen(7)

Oprichtingsjaar
2019

Migratie/integratie - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0471290053

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In ons rijke Westen zien we educatie als vanzelfsprekend, maar niets is minder waar.. Camèn focust zich op twee gebieden: Afrika en België. Elk gebied krijgt een andere aanpak vanwege zijn verschillende noden. Camèn heeft als doel zoveel mogelijk studenten te helpen in hun onderwijsloopbaan.…

MISSIE

In ons rijke Westen zien we educatie als vanzelfsprekend, maar niets is minder waar.. Camèn focust zich op twee gebieden: Afrika en België. Elk gebied krijgt een andere aanpak vanwege zijn verschillende noden. Camèn heeft als doel zoveel mogelijk studenten te helpen in hun onderwijsloopbaan. Als studenten zijnde, beseften we snel dat hulp van buitenaf een erg gewaardeerde luxe is. Sommige gezinnen die welgesteld zijn, kunnen zich tutors veroorloven voor hun kinderen. Voor anderen is dat niet het geval en daar springen wij driftig en met volle overgave in. In Guinee gaan veel kinderen niet naar school door een gebrek aan geld. Het komt vaak voor dat enkele kinderen uit het gezin wel naar school kunnen, en de andere kinderen moeten thuis blijven. Een probleem dat eenvoudig opgelost kan worden: een kind één jaar naar school sturen, kost gemiddeld 140 euro.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy