Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TEAMPIA Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TEAMPIA

Pia Boehnke redden, allemaal samen

Adres
Spoorweglaan 19
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
0473819425

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De VZW TeamPia werd in de eerste plaats opgericht om fondsen in te zamelen voor Pia Boehnke, een meisje met SMA type 1 dat gentherapie nodig heeft om een zo'n mooi mogelijk leven te hebben. Het medicijn, Zolgensma, kost immers 1,9 miljoen euro. Daarnaast wil…

MISSIE

De VZW TeamPia werd in de eerste plaats opgericht om fondsen in te zamelen voor Pia Boehnke, een meisje met SMA type 1 dat gentherapie nodig heeft om een zo'n mooi mogelijk leven te hebben. Het medicijn, Zolgensma, kost immers 1,9 miljoen euro. Daarnaast wil de VZW ook andere ouders en gezinnen in een gelijkaardige situatie ondersteunen en helpen, zowel op administratief als fiscaal vlak.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy