Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Forest Farm vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FOREST FARM VZW

Voedselbos in Asse

Adres
Asbeekstraat 4
1730 - Asse

Oprichtingsjaar
2019

Duurzame ontwikkeling - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0472508153

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Dit project heeft tot doel een voedselbos aan te leggen op een terrein van 3,2ha in een kleinschalig open ruimtegebied nabij het centrum van Asse. We willen aantonen dat bos- en biodiversiteitsfuncties te combineren zijn met voedselproductie en boeren inspireren om ook bomen aan te…

MISSIE

Dit project heeft tot doel een voedselbos aan te leggen op een terrein van 3,2ha in een kleinschalig open ruimtegebied nabij het centrum van Asse. We willen aantonen dat bos- en biodiversiteitsfuncties te combineren zijn met voedselproductie en boeren inspireren om ook bomen aan te planten op hun exploitatie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Aanplant voedselbos

    Fase 1 aanplant - ongeveer 2ha Boomlaag (hoogstam in prioriteit) Aanleg poelen

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy