Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Hippo & Friends Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HIPPO AND FRIENDS

Adres
Herestraat 49 bus 902
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (fysieke) - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+3216345423

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De VZW heeft als belangeloos doel het sensibiliseren rond type 1 diabetes, en het financieren van en communiceren over onderzoek en projecten rond type 1 diabetes en diabetes in het algemeen. De VZW heeft hierbij onder meer volgende activiteiten tot voorwerp: - Educatief materiaal ontwikkelen,…

MISSIE

De VZW heeft als belangeloos doel het sensibiliseren rond type 1 diabetes, en het financieren van en communiceren over onderzoek en projecten rond type 1 diabetes en diabetes in het algemeen. De VZW heeft hierbij onder meer volgende activiteiten tot voorwerp: - Educatief materiaal ontwikkelen, voorzien en/of verkopen - Educatieve programma’s ontwikkelen, uitvoeren en/of verkopen - Werken aan bewustwording van het brede publiek via diverse kanalen en media - Ondersteunen van wetenschappelijke initiatieven tot betere inzichten van diabetes evenals ter preventie en behandeling van diabetes - Een webshop opzetten en/of uitbaten - Een fondsenwervingsplatform opzetten en/of uitbaten - Het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van al deze gestelde doeleinden met inbegrip van het bezitten van roerende en onroerende goederen die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy