Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Make it Work

Officiële naam: WaW / Make it Work vzw

Een echte kans op werk!

Adres
Brusselstraat, 51
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
2019

Jongeren - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0477391596

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Make it Work is een tewerkstellingsproject voor jongvolwassenen die in aanraking kwamen met het gerecht. Hun droom? Een goeie job vinden en op eigen benen staan. Make it Work coacht en begeleidt de jongeren naar werk - samen met de jobhunters van uitzend & selectiebedrijf…

MISSIE

Make it Work is een tewerkstellingsproject voor jongvolwassenen die in aanraking kwamen met het gerecht. Hun droom? Een goeie job vinden en op eigen benen staan. Make it Work coacht en begeleidt de jongeren naar werk - samen met de jobhunters van uitzend & selectiebedrijf WaW.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy