Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Poppedijn VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: POPPEDIJN

Adres
Hanssenslaan 41
8630 - Veurne

Oprichtingsjaar
2019

Diensten aan verenigingen - Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
0477988026

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Poppedijn VZW werd in juni 2019 opgericht door 3 vriendinnen en telt intussen al 35 betalende leden. Poppedijn VZW is een vereniging die haakwerkjes, geschenkjes, felicitatiekaarten en diverse gadgets maakt. Alles ten voordele van de VZW KinderKankerFonds, die zelf geen acties ondernemen om fondsen te…

MISSIE

Poppedijn VZW werd in juni 2019 opgericht door 3 vriendinnen en telt intussen al 35 betalende leden. Poppedijn VZW is een vereniging die haakwerkjes, geschenkjes, felicitatiekaarten en diverse gadgets maakt. Alles ten voordele van de VZW KinderKankerFonds, die zelf geen acties ondernemen om fondsen te werven. Daarom proberen wij zoveel mogelijk in te zamelen voor de VZW KinderKankerFonds. Tevens worden er evenementen, zoals diners, party’s en recepties uitgevoerd, alsmede lidkaarten van VZW Poppedijn verkocht. De winst van de verkoop van deze producten en evenementen gaat naar de VZW KinderKankerFonds, waarover een samenwerkingscontract bestaat tussen de VZW Poppedijn en de VZW KinderKanderFonds. Deze winsten worden maandelijks betaald aan de VZW KinderKankerFonds.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Online Verkoop van Epoxy Juwelen

    Van de verkoop van ieder stuk gaat er een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar de VZW KinderKankerFonds

    MEER

  • Verkoop van "Handmade" Haakwerkjes

    Van de verkoop van ieder stuk gaat er een gedeelte van de opbrengst rechtstreeks naar de VZW KinderKankerFonds

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy