Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lichtwerk

Go Digital, Stay Human

Adres
Koolskampstraat 24
8830 - Hooglede - Gits

Oprichtingsjaar
2019

Opleiding/tewerkstelling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
051 23 07 11

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Lichtwerk droomt van een 100% inclusieve samenleving en is ervan overtuigd dat een 100% inclusieve arbeidsmarkt daar een essentiële rol bij speelt. Lichtwerk maakt daarom complex werk toegankelijk, dankzij slimme ondersteunende technologie. Lichtwerk focust op 'technology first' dienstverlening, inclusieve technologie en een 'Go digital, stay…

MISSIE

Lichtwerk droomt van een 100% inclusieve samenleving en is ervan overtuigd dat een 100% inclusieve arbeidsmarkt daar een essentiële rol bij speelt. Lichtwerk maakt daarom complex werk toegankelijk, dankzij slimme ondersteunende technologie. Lichtwerk focust op 'technology first' dienstverlening, inclusieve technologie en een 'Go digital, stay human'-aanpak. Via haar aanpak en focus wil ze kwetsbare groepen ondersteunen in het verkrijgen van een volwaardige plaats in de samenleving, zowel in de domeinen tewerkstelling en opleiding als in de andere levensdomeinen. Hiertoe richt Lichtwerk zich, in een cultuur van mede-ondernemerschap, direct en indirect, op verschillende doelgroepen: de kwetsbare groepen zelf (personen met een tijdelijke of structurele (arbeids)beperking of (arbeids)handicap; personen met een afstand tot de samenleving, de arbeidsmarkt of het werk of de taken die ze (willen) uitvoeren; personen met een complexe problematiek; chronisch zieken; ouderen; personen voor wie taal een barrière vormt …) en de verenigingen, vennootschappen, overheden en derden die deze of andere groepen tewerkstellen, begeleiden, opleiden of op een andere manier ondersteunen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy