Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Hoofd-Stuk

Officiële naam: Vzw Hoofd-Stuk

Maak van koppijn een hoofdzaak

Adres
Kruisstraat 3 Bus 14
3390 - Tielt-Winge - Tielt

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
+32492169676

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Hoofd-Stuk wenst leden met primaire hoofdpijnproblematiek zoals migraine spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, trigeminale autonome cefalalgieën en andere hoofdpijnsoorten soorten, te verenigingen. Lotgenoten bij elkaar brengen is één van onze belangrijkste doelstellingen. Contacten onder lotgenoten zijn welzijnsbevorderend en dragen bij tot betere (h)erkenning. Het…

MISSIE

Vzw Hoofd-Stuk wenst leden met primaire hoofdpijnproblematiek zoals migraine spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, trigeminale autonome cefalalgieën en andere hoofdpijnsoorten soorten, te verenigingen. Lotgenoten bij elkaar brengen is één van onze belangrijkste doelstellingen. Contacten onder lotgenoten zijn welzijnsbevorderend en dragen bij tot betere (h)erkenning. Het informeren van patiënten en mensen uit zijn omgeving vinden we minstens even belangrijk want kennis is het beste voorschrift! Teneinde deze doelstellingen te verwezenlijken zetten wij als vereniging vooral in op: • het organiseren van emotionele steun en ervaringsuitwisselingen op sociale media, online en de luisterlijn • het organiseren van informatiesessies en lezingen • het uitgeven van een elektronische nieuwsbrief • het ondersteunen van vrijwilligers bij activiteiten ter verbetering van het welzijn van patiënten • het samenwerken met koepelorganisaties en beleidsmakers • medewerking verlenen aan zorgprofessionals en farmaceutisch onderzoek

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy