Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Madeleine vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MADELEINE VZW

realiseer, bestudeer, inspireer

Adres
Hellegatstraat 15
9070 - Destelbergen

Oprichtingsjaar
2019

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32472464677

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Madeleine vzw zet proeftuinen op voor versterkte gemeenschappen en voor meer ondernemerschap in de not-for-profitsector.

MISSIE

Madeleine vzw zet proeftuinen op voor versterkte gemeenschappen en voor meer ondernemerschap in de not-for-profitsector.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Allez, Chantez!

    Allez, Chantez! organiseert elke maand in verschillende steden gratis zangsessies voor iedereen die graag zingt. Daarnaast kan je de zangcoaches en muzikanten ook boeken op je eigen evenement om jouw achterban voluit samen te laten zingen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy