Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Woonzorgnetwerk Spirit vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WOONZORGNETWERK SPIRIT

Zorg in dialoog op mensenmaat

Adres
De Manlaan 50C
8490 - Jabbeke

Oprichtingsjaar
2018

Ouderen - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
050/395666

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Woonzorgnetwerk Spirit is een organisatie van zorgsteunpunten die in lokale gemeenschappen afgestemde (semi)residentiële en thuiszorgondersteunende dienstverlening aanbiedt aan ouderen en hun familie, en aan personen voor wie onze expertise een meerwaarde biedt. Ultieme ambitie daarbij is maximaal de regie over het eigen leven te…

MISSIE

Het Woonzorgnetwerk Spirit is een organisatie van zorgsteunpunten die in lokale gemeenschappen afgestemde (semi)residentiële en thuiszorgondersteunende dienstverlening aanbiedt aan ouderen en hun familie, en aan personen voor wie onze expertise een meerwaarde biedt. Ultieme ambitie daarbij is maximaal de regie over het eigen leven te waarborgen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 20 614 442

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 283

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Zorgnetwerk jongdementie

    Uitbouwen van een netwerk met verschillende activiteiten: sensibiliseren en vorming, vroegdiagnose, medische ondersteuning, psychologische ondersteuning, thuisbegeleiding en -ondersteuning, dagcentrum, residentiële unit.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy