Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rolstoeldansgroep DUO VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ROLSTOELDANSGROEP DUO

Want dansen is voor iedereen.

Adres
Krombekeplein 10
8972 - Poperinge - Krombeke

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
057447360

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Veel mensen met een beperking leven in sociaal isolement en hebben het moeilijk om contact te leggen met andere mensen. Wij willen personen met en zonder een beperking samen brengen en een plaats bieden om wekelijks samen te komen. Onze kernactiviteit bestaat uit het aanbieden…

MISSIE

Veel mensen met een beperking leven in sociaal isolement en hebben het moeilijk om contact te leggen met andere mensen. Wij willen personen met en zonder een beperking samen brengen en een plaats bieden om wekelijks samen te komen. Onze kernactiviteit bestaat uit het aanbieden van danslessen maar wordt vaak uitgebreid naar andere activiteiten. Het zelfvertrouwen en aanvaardingsproces van onze leden proberen we een boost te geven door op regelmatige tijdstippen initiaties en optredens te geven. Hieruit leren ze dat ze ook mogen gezien worden en zeker een volwaardig lid van de maatschappij kunnen zijn.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy