Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Give us a Break vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GIVE US A BREAK

Vakantieopvang voor kinderen met een beperking

Adres
Tenhoutestraat 19
9688 - Maarkedal - Schorisse

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0476604361

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Voor ouders van kinderen met een beperking is het niet eenvoudig om tijdens de schoolvakanties opvangmogelijkheden te vinden. Zeker in de regio Vlaamse Ardennen zijn er zo goed als geen mogelijkheden. Een groep van ouders van een kind met een beperking heeft zich daarom verenigd…

MISSIE

Voor ouders van kinderen met een beperking is het niet eenvoudig om tijdens de schoolvakanties opvangmogelijkheden te vinden. Zeker in de regio Vlaamse Ardennen zijn er zo goed als geen mogelijkheden. Een groep van ouders van een kind met een beperking heeft zich daarom verenigd onder de naam "Give us a Break". Naast het organiseren van vakantieopvang zal dit initiatief ook regelmatig evenementen en acties op poten zetten om het zo noodzakelijke opvanginitiatief, dat tot op heden geen enkele steun kreeg vanuit de overheden in ons land, te financieren.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy