Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW ‘tGOEDE DOEL ( WEST-VLAANDEREN ) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: 'T GOEDE DOEL (WEST-VLAANDEREN)

Een helpende hand voor iedereen die ons nodig heeft.

Adres
Kerkplein 15
8800 - Roeselare - Rumbeke

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0498110359

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
We zijn een V.Z.W. die probeert mensen te helpen die het moeilijk hebben om financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Dit doen we door kledij, schoenen, speelgoed, klein huishoudelijk gerief, ... in te zamelen. Daarna wordt dit gesorteerd, worden er foto’s van genomen en…

MISSIE

We zijn een V.Z.W. die probeert mensen te helpen die het moeilijk hebben om financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Dit doen we door kledij, schoenen, speelgoed, klein huishoudelijk gerief, ... in te zamelen. Daarna wordt dit gesorteerd, worden er foto’s van genomen en op onze gesloten site van FB gezet. Nadien wordt dit verdeeld en naar de ophaalpunten gebracht waar onze leden daar hun gerief kunnen gaan ophalen. Alles is gratis !!! Enkele maal per jaar doen we dan speciale actie zoals met Valentijn, waar we onze dames ook eens extra willen verwennen met ingezameld lingerie (ze staan ook altijd klaar voor hun kids, partner, huishouden, huis, ... en hebben meestal geen geld over om dit aan te kopen). We proberen dit eveneens voor de mannen te doen ! Dan rond Pasen organiseren we een wandeling met paashazen, waarbij de kinderen paaseitjes kunnen rapen. Met de sint geven heel veel speelgoed weg, zodanig dat de kids toch iets krijgen van sinterklaas. Helaas krijgen ze niet wat ze vragen, maar ze blijven toch niet met lege handen over. Onze droom is om aan de kids een sint te geven die ze zelf vroegen. Dat zou voor hen, maar ook voor ons, een superbelevenis zijn. Daarvoor hebben natuurlijk jullie steun nodig, want aan onze leden kunnen we geen bijdragen vragen. Alvast bedankt voor jullie interesse. Groetjes, Roos

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy