Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ecoliving Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ECOLIVING

Ecosociaal denken, leven en verbinden.

Adres
Decloedtstraat 2B bus 4
8340 - Damme

Oprichtingsjaar
2018

Milieu - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0488518661

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het doel van de vereniging is mensen te verbinden met elkaar en met de natuur door in gesprek te gaan over ecosociaal denken en leven. Er wordt gewerkt rond preventie en recyclage van afval, hergebruik wordt gestimuleerd via een eigen plaatselijke gemeenschapsmunt: De ECOS. We…

MISSIE

Het doel van de vereniging is mensen te verbinden met elkaar en met de natuur door in gesprek te gaan over ecosociaal denken en leven. Er wordt gewerkt rond preventie en recyclage van afval, hergebruik wordt gestimuleerd via een eigen plaatselijke gemeenschapsmunt: De ECOS. We composteren keukenafval van omwonenden en werken zelf ook met voedseloverschotten.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • De peuk er in

    Oprapen van peuken in de straat, inzamelen van metalen doosjes (ex-verpakking van muntjes) die rokers kunnen meenemen om er onderweg hun peuk in te doven.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy