Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Autentico vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AUTENTICO

Autentico: Triggering Talents

Adres
Kortrijksestraat 20
8520 - Kuurne

Oprichtingsjaar
2018

Onderwijs/Talentontwikkeling - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 468 59 26 96

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VZW Auténtico is non-profit actief in Nicaragua om levenskansen voor kinderen (jong en adolescent) te verbeteren. We pakken het probleem aan via werk, gezondheid en onderwijs. Een leercentrum werd gebouwd waar we jaarlijks meer dan 70 leerlingen ondersteunen. De middelen daarvoor verkrijgen we hoofdzakelijk dankzij…

MISSIE

VZW Auténtico is non-profit actief in Nicaragua om levenskansen voor kinderen (jong en adolescent) te verbeteren. We pakken het probleem aan via werk, gezondheid en onderwijs. Een leercentrum werd gebouwd waar we jaarlijks meer dan 70 leerlingen ondersteunen. De middelen daarvoor verkrijgen we hoofdzakelijk dankzij donaties, adoptieouders en sponsors en via evenementen die in België jaarlijks georganiseerd worden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Educatie

    Er wordt aanvullend onderwijs aangeboden naast het bestaand onderwijsaanbod. Via gegroepeerde en persoonlijke leertrajecten wordt de lat voor elk talent haalbaar hoog gelegd.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy