Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PKU-vereniging België vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PKU VERENIGNG BELGIE

Uniek en toch hetzelfde

Adres
Nieuw Plein 8
9770 - Kruishoutem

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
0486/774909

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het leven van mensen met PKU te verbeteren door: a. het organiseren van diverse activiteiten die mensen met PKU en hun omgeving samenbrengen b. het toegankelijk maken van informatie omtrent PKU en de behandelingen daaromtrent c. het verdedigen van de belangen van mensen met PKU…

MISSIE

Het leven van mensen met PKU te verbeteren door: a. het organiseren van diverse activiteiten die mensen met PKU en hun omgeving samenbrengen b. het toegankelijk maken van informatie omtrent PKU en de behandelingen daaromtrent c. het verdedigen van de belangen van mensen met PKU d. alsook het opvolgen van medische ontwikkelingen op het vlak van PKU.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy