Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Paard en geneeskunst Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PAARD EN GENEESKUNST

Eigen veulen EN neuromusculair onderzoek UZA steunen? Dit kan met paard en geneeskunst!

Adres
Ronddeel 22
2235 - Hulshout

Oprichtingsjaar
2018

Sport - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32495537882

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze goedgekeurde dekhengst wordt jaarlijks ter dekking aangeboden aan merriehouders die een veulen willen uit een natuurlijke dekking. De dekservice met onze volbloed hengst gebeurd met nauwe opvolging van dierenarts en de merriehouder krijgt 24/24 visuele toegang via camera op dekpaddock. Naast het gegeven dat…

MISSIE

Onze goedgekeurde dekhengst wordt jaarlijks ter dekking aangeboden aan merriehouders die een veulen willen uit een natuurlijke dekking. De dekservice met onze volbloed hengst gebeurd met nauwe opvolging van dierenarts en de merriehouder krijgt 24/24 visuele toegang via camera op dekpaddock. Naast het gegeven dat Zain het volle bloed voert, etaleert hij een erg zacht en respectvol, zuiver karakter. Dat is behalve zijn ruim gangwerk een magnifiek legaat dat hij doorgeeft aan zijn nakomelingen. Het is de moeite om, als je van plan bent een veulen te kweken, onze hengst te ontmoeten. Via ons dekstation krijgt u altijd stamboekpapieren voor uw toekomstig veulen, ongeacht of uw merrie zelf wel of niet stamboekpapieren heeft. Met Paard en geneeskunst gaat er bij elk dekcertificaat een overdracht van minimum 50 euro naar UZA Foundation, waarbij de merriehouder, via onze vzw een fiscaal aftrekbaar attest verkrijgt. Fiscaal attest geldig voor alle inwoners uit EU landen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Dekseizoen van februari tot einde augustus

    zie meer info over de dekformules en onze hengst, meer info over SCA hersenziekte op www.paardengeneeskunstvzw.be

    MEER

  • vrijblijvende SCA donatie

    Je kan via dit formulier https://www.uza.be/schenking storten speciaal voor SCA onderzoek. Vergeet niet bij MEDEDELING te zetten PAARD EN GENEESKUNST+ SCA Fiscaal attest vanaf 40€ en geldig voor alle inwoners van EU landen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy