Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hardtorfz

Officiële naam: Hardtorfz VZW

Dream as if you will live forever, live as if you will die today

Adres
Stoktsestraat 18
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0489 93 22 80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het goede doel: Oncologie Vlag Oncologie Oncologie, voor velen een onbekend woord, is de mooiere benaming voor kankerkunde. Onze opbrengst hebben we jaarlijks gedoneerd aan de afdeling oncologie van het AZ Turnhout. Onze opzet is voornamelijk om financieel tussen te kunnen komen in behandeling van…

MISSIE

Het goede doel: Oncologie Vlag Oncologie Oncologie, voor velen een onbekend woord, is de mooiere benaming voor kankerkunde. Onze opbrengst hebben we jaarlijks gedoneerd aan de afdeling oncologie van het AZ Turnhout. Onze opzet is voornamelijk om financieel tussen te kunnen komen in behandeling van kanker. Gelukkig zijn de standaardbehandelingen allemaal terugbetaald door instanties zoals de ziekenkas en het RIZIV. Een groot deel van onze donaties zijn hier wel reeds voor aangewend, maar we zijn ook op zoek gegaan naar alternatieven. Eén van die alternatieven is het aanbieden van een pakket met preventieve huidbeschermende producten. Deze pakketten worden gratis meegegeven aan patiënten die in een nabije toekomst bestraald zullen worden. Bij een bestraling wordt de huid immers sterk beschadigd en dat kan zeer pijnlijk zijn. Het preventief gebruik van deze producten vermindert dat effect. Het leuke aan bovenstaand aternatief is dat de bestralingen van de ZNK (Ziekenhuis Netwerk Kempen - Turnhout, Mol, Geel, Herentals) allemaal plaatsvinden in het AZ Turnhout. Onze pakketten helpen dus ook mensen die in behandeling zijn in die andere ziekenhuizen. Een volgende mogelijke route die we kunnen bewandelen, is het steunen van de programma's: pre-oncologische en oncologsiche revalidatie, alsook het steunen van een nieuw project: oncofitness. Voor meer informatie hieromtrent, verwijzen we u graag door naar de website van het AZ Turnhout.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Hardtorfz 2022

  Fuif met Hardstyle muziek

  MEER

 • Hardtorfz Palacio del Fiesta 2022

  Fuif met algemene populaire muziek

  MEER

 • Hardtorfz Quiz

  Quizavond

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy