Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bistro Buitengewoon Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BUITENGEWOON

een buitengewoon project door buitengewone mensen

Adres
dorpsstraat 45
2950 - Kapellen

Oprichtingsjaar
2018

Migratie/integratie - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0491162074

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Buitengewoon is een project door en voor buitengewone mensen. De bistro zorgt voor arbeidsbeleving op maat! We hechten belang aan gastvrijheid, gezelligheid, zelfontplooiing en interactie tussen onze medewerkers en de klanten. Onze medewerkers zijn trots om de klanten te bedienen en hun huisgemaakte gerechten te…

MISSIE

Buitengewoon is een project door en voor buitengewone mensen. De bistro zorgt voor arbeidsbeleving op maat! We hechten belang aan gastvrijheid, gezelligheid, zelfontplooiing en interactie tussen onze medewerkers en de klanten. Onze medewerkers zijn trots om de klanten te bedienen en hun huisgemaakte gerechten te serveren. Ook buiten de muren van onze bistro zoeken we naar werkervaringen op maat. (helpen in een woonzorgcentrum, cultureel centrum Kapellen, kleuterklas,...)

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy