Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DPWvzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DPWvzw

Samen voor de dieren daar doen wij het voor

Adres
palmanshoevestraat 67, 2610
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding - Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0486855631

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze dierenvoedselbank helpt mensen met een huisdier die in financiele moeilijkheden zijn geraakt aan gratis voeding en biedt hen ondersteuning bij de dierenartskosten.

MISSIE

Onze dierenvoedselbank helpt mensen met een huisdier die in financiele moeilijkheden zijn geraakt aan gratis voeding en biedt hen ondersteuning bij de dierenartskosten.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Caster-project

    Ons doel is alle poezen binnen de vereniging te steriliseren/castreren.Ook het jaarlijks onderzoek en het chippen vinden wij heel belangrijk. Zieke dieren in nood krijgen voorrang en daar doen we dan extra acties voor om die kosten een deel mee te kunnen betalen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy