Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Pixie Surprise VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PIXIE SURPRISE VZW

Een glimlach op het gezicht van een kind, daar doen wij het voor!

Adres
Lindestraat 90
3471 - Kortenaken - Hoeleden

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0477167900

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Pixie Surprise VZW, opgericht op 26 juli 2018 in Diest, zet zich in voor (ongeneeslijk) zieke kinderen en diens ouders. Zij hebben continu af te rekenen met ziekenhuisbezoeken, ziekenhuisopnames, hoge kosten en vooral geen vrije tijd. Pixie Surprise zamelt geld in om zowel de kinderen…

MISSIE

Pixie Surprise VZW, opgericht op 26 juli 2018 in Diest, zet zich in voor (ongeneeslijk) zieke kinderen en diens ouders. Zij hebben continu af te rekenen met ziekenhuisbezoeken, ziekenhuisopnames, hoge kosten en vooral geen vrije tijd. Pixie Surprise zamelt geld in om zowel de kinderen als de ouders even uit hun dagelijkse sleur te halen, door een dagje ergens naartoe te gaan of eens een midweekje ertussenuit te zijn. Ook zieke kinderen een bezoek brengen in het ziekenhuis is een optie die wij aan het bespreken zijn. Dit is natuurlijk niet zo eenvoudig sinds er veel voorschriften en regels zijn die gevolgd moeten worden en wij die natuurlijk niet willen schenden.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Disneyland Parijs

    Geld inzamelen om zo gezinnen met (terminaal) zieke kinderen een leuke trip te bezorgen naar Disneyland Parijs. Dit is ook onze hoofdreden om mee te doen aan de Warmste Week 2019.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy