Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zorghuis De Dijlevallei vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Zorghuis De Dijlevallei vzw

Een Huis als een Thuis

Adres
Dennenweg, 6
3190 - Boortmeerbeek

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
015655611

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Zorghuis “De Dijlevallei” vzw is een kwaliteitsvolle, residentiële organisatie op mensenmaat, dat als een thuis aanvoelt voor onze gasten. Met Zorghuis “De Dijlevallei” gaan wij voor diversiteit en richten wij ons specifiek op kankerpatiënten. In het Zorghuis, is elke gast een uniek persoon. Wij bieden…

MISSIE

Zorghuis “De Dijlevallei” vzw is een kwaliteitsvolle, residentiële organisatie op mensenmaat, dat als een thuis aanvoelt voor onze gasten. Met Zorghuis “De Dijlevallei” gaan wij voor diversiteit en richten wij ons specifiek op kankerpatiënten. In het Zorghuis, is elke gast een uniek persoon. Wij bieden opvang, geborgenheid, gezelligheid en rust aan, dit vertrekkende vanuit individuele waarden en noden. Wij hebben eveneens de doelstelling om de mantelzorger te ondersteunen zodat onze gasten op een verantwoorde wijze kunnen revalideren en beiden (mantelzorgers en gasten) kwaliteit van leven kunnen blijven ervaren. Om dit te realiseren, zijn vrijwilligers onze bouwstenen en vormen zij 24/24 het "kloppend hart" binnen het Zorghuis. Hiervoor baseren wij ons op vier kernwaarden: • huiselijkheid • respect • zorg bieden • samenwerken

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 195 501

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Giften

    Via giften willen wij extra inkomsten verwerven zodat deze integraal kunnen ingezet worden in de comfortverhoging van onze gasten.

    MEER

  • Dag tegen Kanker

    Door het organiseren van deze dag binnen het zorghuis, wensen wij onze partners Kom op tegen Kanker en Stichting tegen Kanker ondersteunen in het bespreekbaar maken van Kanker. Op deze dag zetten wij de gasten extra in de bloemetjes.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy