Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Private Stichting De Bereklauw Private stichting

Officiële naam: PRIVATE STICHTING DE BEREKLAUW

Vrijhaven voor open geesten

Adres
Bieststraat 102
3020 - Herent

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0499120973

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Bereklauw is een alternatieve, zelfvoorzienende leefgemeenschap voor een 20-tal bewoners en zeer veel bezoekers. Initiatiefnemer is de Gosse. Zonder enige noemenswaardige steun van de overheid, biedt hij al meer dan 40 jaar lang gratis kost en inwoon aan mensen die hun plek niet vinden…

MISSIE

De Bereklauw is een alternatieve, zelfvoorzienende leefgemeenschap voor een 20-tal bewoners en zeer veel bezoekers. Initiatiefnemer is de Gosse. Zonder enige noemenswaardige steun van de overheid, biedt hij al meer dan 40 jaar lang gratis kost en inwoon aan mensen die hun plek niet vinden in de maatschappij. Daklozen, ex-gedetineerden, vluchtelingen, ex-psychiatrisch patiënten en mensen die alternatief en duurzaam willen leven, wonen en werken er samen in een los verband, zonder al te veel regels. In 2018 is de Stichting De Bereklauw opgericht om ervoor te zorgen dat deze unieke vrijhaven kan blijven verder bestaan en ook in de toekomst een voortrekkersrol kan blijven spelen in de ontwikkeling van alternatieve vormen van samenleven.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy