Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

anak bangsa indonesia vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ANAK BANGSA INDONESIA VZW

Children's hous of Hope/Rumah Pengharapan Indonesia

Adres
Motestraat 23
8900 - Ieper

Oprichtingsjaar
2018

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0478300795

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Uitbouwen van een opvanghuis voor 30 weeskinderen van de ramp van Sulawesi en hen een onderkomen, voeding en onderwijs verschaffen. De kinderen overbrengen van het gevaarlijke en vernielde gebied Palù naar onze gerenoveerde woning in Surakarta (midden Java) en dit met behulp van de vrijwilligers…

MISSIE

Uitbouwen van een opvanghuis voor 30 weeskinderen van de ramp van Sulawesi en hen een onderkomen, voeding en onderwijs verschaffen. De kinderen overbrengen van het gevaarlijke en vernielde gebied Palù naar onze gerenoveerde woning in Surakarta (midden Java) en dit met behulp van de vrijwilligers van de vzw hati tulus Indonesia ( onze Indonesische partner)

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Children's hous of Hope

    Het huis biedt opvang voor 30 kinderen , jongens en meisjes, die een thuis zullen krijgen en onderwijs, passend bij hun leeftijdscategorie. Dit kan leiden tot een beroepsopleiding, afhankelijk van hun eigen talenten.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy