Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Windkracht Zemst Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WINDKRACHT ZEMST

Adres
Grensstraat 51
1981 - Zemst - Hofstade

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32498945362

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vanuit de noodzaak om onze afstuderende kinderen met een beperking een toekomst te geven en het uitblijven van de beloofde vergoedingen hebben wij ouders de koppen bij mekaar gestoken en beslist niet bij de pakken te blijven zitten. Met de vzw willen we zinvolle en…

MISSIE

Vanuit de noodzaak om onze afstuderende kinderen met een beperking een toekomst te geven en het uitblijven van de beloofde vergoedingen hebben wij ouders de koppen bij mekaar gestoken en beslist niet bij de pakken te blijven zitten. Met de vzw willen we zinvolle en betaalbare activiteiten organiseren voor onze kinderen. Door zichtbaar aanwezig te zijn in het straatbeeld tonen we de waarde van onze jongeren en voelen de jongeren zich waardevol. Een samenwerking met de gemeente Zemst, Zemstse bedrijven of initiatieven is waar we op aansturen. We organiseren zelf activiteiten en bieden ons aan als vrijwilliger voor klusjes. Eveneens nemen we deel aan dagbestedingen georganiseerd door andere gespecialiseerde vzw's of instellingen. Neem gerust een kijkje op onze referentiepagina voor voorbeelden van onze eigen activiteiten. We zijn geen vervanging voor commerciële activiteiten integendeel we willen de lokale bedrijven ondersteunen waar we kunnen. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij: [email protected]

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy