Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Brood voor Morgenvroeg Vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BROOD VOOR MORGENVROEG

Wij als vzw willen mensen met een beperking helpen en voorzien in 'brood op de plank'alsook…

Adres
Adolf Mortelmansstraat 32
2160 - Wommelgem

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0486050809

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Ons verhaal en dat van de vzw is gestart bij onze eigen situatie. Door besparingen van de overheid werd het steeds moeilijker om onze oudste zoon financieel te helpen. Daarom hebben wij als ouder, jongste zoon en schoondochter beslist om hier verandering in te brengen…

MISSIE

Ons verhaal en dat van de vzw is gestart bij onze eigen situatie. Door besparingen van de overheid werd het steeds moeilijker om onze oudste zoon financieel te helpen. Daarom hebben wij als ouder, jongste zoon en schoondochter beslist om hier verandering in te brengen en zijn levenskwaliteit te verbeteren...Onder het motto ‘verander de wereld, begin bij jezelf’. Waarom hebben we dan toch de vzw in het leven geroepen? Na gesprekken met personen die zich in een soortgelijke situatie bevinden, kwamen we tot de bevinding dat meer mensen hulp nodig hebben. Daarom is het idee van vzw ‘Brood voor Morgenvroeg’ ontstaan. Op deze manier trachten we meerdere personen te helpen zodat zij kunnen voldoen aan: Basisbehoefte (zoals voeding, kleding, ...) Dure medische voorzieningen (prothese, rolstoel,...) Recht op ontspanning (in de vorm van aangepaste activiteiten, uitstappen,...) Zelf voorzien we hierin met het organiseren van activiteiten of doe-acties. Maar ook giften of sponsoring zijn welkom want elke cent telt ! Wij hopen mede op uw steun om in de toekomst zo veel mogelijk levens te kunnen veranderen in positieve zin!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy