Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw ZeZijnZo Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZEZIJNZO

Ieder gezin telt

Adres
Meeuwerkiezel, 188
3960 - Bree

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32474693705

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zetten ons in voor ouders met kinderen van alle leeftijden met ontwikkelingsproblemen ( sociaal , gedrag , leren ) Wat doen wij? Wil je jouw ervaringen delen met andere ouders, waarbij geen andere instanties betrokken zijn, dan ben je van harte welkom in onze…

MISSIE

Wij zetten ons in voor ouders met kinderen van alle leeftijden met ontwikkelingsproblemen ( sociaal , gedrag , leren ) Wat doen wij? Wil je jouw ervaringen delen met andere ouders, waarbij geen andere instanties betrokken zijn, dan ben je van harte welkom in onze praatgroep. In de praatgroep kan iedereen zijn verhaal doen en we luisteren naar elkaar zonder te oordelen. De praatgroep is een vrijwillig initiatief, dat ouders van kinderen met ontwikkelingsproblemen met elkaar verbindt. Aansluiten is gratis en vrijblijvend. Uit persoonlijke ervaringen weten ouders met een kind met ontwikkelingsproblemen, dat het niet makkelijk is om hiermee om te gaan en dat ze op veel onbegrip stuiten van de omgeving, als ze over deze problemen willen praten. Vzw ZeZijnZo heeft tevens aandacht voor kinderen en ouders die te maken hebben met psychische problemen, daarin kan armoede een grote rol spelen. We proberen als het nodig is mee te denken en te zoeken naar een oplossing.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy